Veel gestelde vragen

Kan ik vóór de verloopdatum van mijn modules al verlengen voor mij en/of andere collega’s?

Ja. Elke betaling verlengt de einddatum met de termijn welke gekozen is (bijvoorbeeld voor een jaar).

Voorbeeld van verlenging voor 1 maand:

Op 23-09 verloopt een module. Kan ik op 01-07 (2 maanden eerder dus) al verlengen en betalen? Ja. De einddatum word in dat geval 23-10.

Ik wil mijn offerte digitaal laten ondertekenen. Kan dit met POSlogic?

Ja. Bij gebruik van de facturatie module is het maken van een offerte inbegrepen, net als het maken van alle andere formulieren. Een onderdeel van de offerte is digitaal ondertekenen. Dit kan aan en uit worden gezet in de instellingen van de offerte.

Krijgt de klant ook een exemplaar van de door hem digitaal getekende offerte?

Ja. Zodra de klant de offerte digitaal heeft ondertekend krijgt de klant deze per mail als bijlage.

Kan ik ook zelf de digitaal getekende offerte ontvangen die de klant krijgt?

Ja. Zet bij BCC het eigen email adres.

Hoe krijg ik een arikel in mijn webshop door het werken in POSlogic?

Een ingevoerd artikel kan middels de tab ‘Webshop’ toegewezen worden aan een webshop.

Daar zijn de foto’s (en de volgorde daarvan) te kiezen, een eigen tekst (afwijkend van de ingevoerde omschrijving) te plaatsen om elke webshop met ‘eigen’ producten te maken.

Ik heb meerdere webshops. Kan er op elke webshop hetzelfde product worden geplaatst?

Ja. Hiervoor is de Shop module per webshop noodzakelijk.

Hoe zorg ik er voor dat Google mijn webshops separaat blijft houden, ondanks dat dezelfde artikelen er op staan?

Gebruik voor elk artikel in de tab ‘webshop’ een unieke omschrijving.

Kan er een webshop gekoppeld worden aan POSlogic?

Ja. Hiervoor is de Shop module.

Kan ik elk artikel een eigen prijs geven op mijn webshops?

Ja. Ga naar de tab ‘webshop’ bij het artikel en voer daar per website in welke prijs dit product op de gekozen website moet hebben.

Kan ik meerdere webshops koppelen aan POSlogic?

Ja. Gebruik één Shop module per webshop zodat deze als koppeling dient tussen WordPress WooCommerce en POSlogic.

Kan ik een WordPress Woocommerce koppelen met POSlogic?

Ja. De koppeling tussen POSlogic en de WordPress WooCommerce is via de Shop Module

Kan ik een andere webshop dan WordPress Woocommerce koppelen met POSlogic?

Nee.

Wanneer zijn de overstapdagen voor Monicom Urenregistratie naar POSlogic Urenregistratie?

Vanaf 15 juli 2022 kunnen de gebruikers van Monicom Urenregistratie kunnen door middel van de POSlogic import Urenregistratie bestaande gegevens importeren in POSlogic.

Wanneer zijn de ADBplus overstap dagen?

Vanaf 15 juli 2022 was dat al mogelijk. Ondertussen zijn we al weer een lange tijd verder en zijn veel bedrijven gelukkige gebruikers van POSlogic. Dit omdat er veel meer kan met POSlogic, dan met ADBplus 2000 Special, Pro of Lite ooit kon en toch de eenvoud is gebleven.

Het gebruik van een G-rekening in POSlogic.com

Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening, speciaal voor de storting van de af te dragen loonheffingen en belastingen welke is aangevraagd en goedgekeurd bij de belastindienst en daarna bij een bank is geopend en waarbij de bankovereenkomst weer is gestuurd naar de belastingdienst.
Daarna kan er maximaal 3 rekeningen met percentages worden ingevuld in POSlogic.com waardoor een percentage van het totaal op verschillende bankrekeningen kan worden overgemaakt. De percentages zijn in te voeren bij de instellingen.

Heeft u een factuur ontvangen met vermelding van een G-rekening?

Maak bij het betalen van de factuur het gedeelte van het bedrag over naar de G-rekening (van bijvoorbeeld de onderaannemer of uitlener). Welk bedrag naar de G-rekening is op basis van de afspraak die gemaakt is met de onderaannemer of uitlener. Dit bedrag moet om en nabij gelijk zijn aan de te betalen loonheffing en BTW. De onderaannemer of uitlener kan dan de loonheffing en de BTW vanaf deze rekening aan de Belastingdienst betalen.

Hoe gaat het overstappen naar POSlogic?

Na het aanmaken van een POSlogic account is er een import welke de stam gegevens van ADBplus importeert. Ook de stam gegevens van Urenregistratie kunnen worden geïmporteerd in POSlogic.

Hoe bieden jullie voordelige software?

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen kunnen wij besparen op hoge personeelskosten, dure kantoorpanden, administratie etc.. Tevens maken we gebruik van een prepaid systeem, zodat we zeker zijn dat de kosten gedekt zijn. Hierdoor hebben wij geen hoge kosten aan incassobureau’s en kunnen we in onze kostprijs rekening houden dat 100% van de kosten gedekt zijn. Zo zijn we nog scherper!

Is de kwaliteit gewaarborgd?

POSlogic maakt gebruik van  betrouwbare systemen welke in Europa staan en kwaliteits verbindingen voor optimale prestaties. Op deze manier is werken met POSlogic niet alleen voordeliger maar ook van betere kwaliteit.

Ik ben een startende ondernemer en vraag mij af hoe ik mijn voorraad het snelst op de webshop kan verkopen en meteen kan factureren zodat mijn voorraad altijd actueel blijft.

Gebruik POSlogic Voorraadbeheer en maak artikelen aan. Door de implementatie de Poslogic Shop module in WordPress WooCommerce zal het product op de website kunnen worden geplaatst. Om het product op de webshop te publiceren is bij het artikel de laatste tab “webshops” het product met foto’s en tekst in te voeren. Op elke webshop kan op deze manier eigen foto’s en eigen tekst per product worden geplaatst. Komt er een bestelling, dan zal de POSlogic Facturatie module een factuur maken en sturen naar de klant. Wordt er verkocht doormiddel van het maken van een factuur zonder dat dit een bestelling is vanuit de webshop dan zal de voorraad ook worden gemuteerd. Niet alleen in Voorraadbeheer zal het worden gemuteerd maar ook meteen op alle webshops. Hierdoor blijft de voorraad overal actueel.

Ik krijg mail voor verlenging van modules welke ik niet gebruik.

De mail is bedoelt als herinnering voor eventuele vergeten betalingen van modules.

Uitschakelen van deze melding gaat heel eenvoudig: Klik op uw bedrijfslogo (rechtsboven in beeld) -> Modules -> tab Geldigheid. Hierin staan alle modules per gebruiker. Elke module welke u niet gebruikt kunt u hier uitschakelen.

Er staat POSlogic op de factuur en in de mail van het verzenden van een formulier. Is dat te verwijderen?

Om de lage prijs van POSlogic te kunnen hanteren vragen wij onze klanten om reclame te maken voor POSlogic zodat het product in bekendheid toeneemt.

Het hieronder getoonde komt klein midden onderaan in de formulieren.

Created using POSlogic Software

Het hieronder getoonde komt klein midden bovenaan in emails naar debiteuren / crediteuren bij het sturen van een formulier zoals een factuur.

Officieel document gemaakt door POSlogic Software

Zijn er server storingen?

Nog vragen?
Stel ze gerust