Veel gestelde vragen

Ja. Elke betaling verlengt de einddatum met de termijn welke gekozen is (bijvoorbeeld voor een jaar).

Voorbeeld van verlenging voor 1 maand:

Op 23-09 verloopt een module. Kan ik op 01-07 (2 maanden eerder dus) al verlengen en betalen? Ja. De einddatum word in dat geval 23-10.

Ja. Bij gebruik van de facturatie module is het maken van een offerte inbegrepen, net als het maken van alle andere formulieren. Een onderdeel van de offerte is digitaal ondertekenen. Dit kan aan en uit worden gezet in de instellingen van de offerte.

Ja. Bij gebruik van de facturatie module is het maken van een offerte inbegrepen, net als het maken van alle andere formulieren. Een onderdeel van de offerte is digitaal ondertekenen. Dit kan aan en uit worden gezet in de instellingen van de offerte.

Ja. Zet bij BCC het eigen email adres.

Een ingevoerd artikel kan middels de tab ‘Webshop’ toegewezen worden aan een webshop.

Daar zijn de foto’s (en de volgorde daarvan) te kiezen, een eigen tekst (afwijkend van de ingevoerde omschrijving) te plaatsen om elke webshop met ‘eigen’ producten te maken.

Ja. Hiervoor is de Shop module per webshop noodzakelijk.

Gebruik voor elk artikel in de tab ‘webshop’ een unieke omschrijving.

Ja. Hiervoor is de Shop module.

Ja. Ga naar de tab ‘webshop’ bij het artikel en voer daar per website in welke prijs dit product op de gekozen website moet hebben.

Ja. Gebruik één Shop module per webshop zodat deze als koppeling dient tussen WordPress WooCommerce en POSlogic.

Ja. De koppeling tussen POSlogic en de WordPress WooCommerce is via de Shop Module

Nee.

Vanaf 15 juli 2022 kunnen de gebruikers van Monicom Urenregistratie kunnen door middel van de POSlogic import Urenregistratie bestaande gegevens importeren in POSlogic.

Vanaf 15 juli 2022 was dat al mogelijk. Ondertussen zijn we al weer een lange tijd verder en zijn veel bedrijven gelukkige gebruikers van POSlogic. Dit omdat er veel meer kan met POSlogic, dan met ADBplus 2000 Special, Pro of Lite ooit kon en toch de eenvoud is gebleven.

Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening, speciaal voor de storting van de af te dragen loonheffingen en belastingen welke is aangevraagd en goedgekeurd bij de belastindienst en daarna bij een bank is geopend en waarbij de bankovereenkomst weer is gestuurd naar de belastingdienst.
Daarna kan er maximaal 3 rekeningen met percentages worden ingevuld in POSlogic.com waardoor een percentage van het totaal op verschillende bankrekeningen kan worden overgemaakt. De percentages zijn in te voeren bij de instellingen.

Maak bij het betalen van de factuur het gedeelte van het bedrag over naar de G-rekening (van bijvoorbeeld de onderaannemer of uitlener). Welk bedrag naar de G-rekening is op basis van de afspraak die gemaakt is met de onderaannemer of uitlener. Dit bedrag moet om en nabij gelijk zijn aan de te betalen loonheffing en BTW. De onderaannemer of uitlener kan dan de loonheffing en de BTW vanaf deze rekening aan de Belastingdienst betalen.

Na het aanmaken van een POSlogic account is er een import welke de stam gegevens van ADBplus importeert. Ook de stam gegevens van Urenregistratie kunnen worden geïmporteerd in POSlogic.

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen kunnen wij besparen op hoge personeelskosten, dure kantoorpanden, administratie etc.. Tevens maken we gebruik van een prepaid systeem, zodat we zeker zijn dat de kosten gedekt zijn. Hierdoor hebben wij geen hoge kosten aan incassobureau’s en kunnen we in onze kostprijs rekening houden dat 100% van de kosten gedekt zijn. Zo zijn we nog scherper!

POSlogic maakt gebruik van  betrouwbare systemen welke in Europa staan en kwaliteits verbindingen voor optimale prestaties. Op deze manier is werken met POSlogic niet alleen voordeliger maar ook van betere kwaliteit.

Gebruik POSlogic Voorraadbeheer en maak artikelen aan. Door de implementatie de Poslogic Shop module in WordPress WooCommerce zal het product op de website kunnen worden geplaatst. Om het product op de webshop te publiceren is bij het artikel de laatste tab “webshops” het product met foto’s en tekst in te voeren. Op elke webshop kan op deze manier eigen foto’s en eigen tekst per product worden geplaatst. Komt er een bestelling, dan zal de POSlogic Facturatie module een factuur maken en sturen naar de klant. Wordt er verkocht doormiddel van het maken van een factuur zonder dat dit een bestelling is vanuit de webshop dan zal de voorraad ook worden gemuteerd. Niet alleen in Voorraadbeheer zal het worden gemuteerd maar ook meteen op alle webshops. Hierdoor blijft de voorraad overal actueel.

De mail is bedoelt als herinnering voor eventuele vergeten betalingen van modules.

Uitschakelen van deze melding gaat heel eenvoudig: Klik op uw bedrijfslogo (rechtsboven in beeld) -> Modules -> tab Geldigheid. Hierin staan alle modules per gebruiker. Elke module welke u niet gebruikt kunt u hier uitschakelen.

Om de lage prijs van POSlogic te kunnen hanteren vragen wij onze klanten om reclame te maken voor POSlogic zodat het product in bekendheid toeneemt.

Het hieronder getoonde komt klein midden onderaan in de formulieren.

Created using POSlogic Software

Het hieronder getoonde komt klein midden bovenaan in emails naar debiteuren / crediteuren bij het sturen van een formulier zoals een factuur.

Officieel document gemaakt door POSlogic Software

Nog vragen?
Stel ze gerust