Veel gestelde vragen

Wanneer zijn de ADBplus overstap dagen?

Vanaf 15 juli 2022

Het gebruik van een G-rekening in Poslogic.com

Een G-rekening is een geblokkeerde bankrekening, speciaal voor de storting van de af te dragen loonheffingen en belastingen welke is aangevraagd en goedgekeurd bij de belastindienst en daarna bij een bank is geopend en waarbij de bankovereenkomst weer is gestuurd naar de belastingdienst.
Daarna kan er maximaal 3 rekeningen met percentages worden ingevuld in Poslogic.com waardoor een percentage van het totaal op verschillende bankrekeningen kan worden overgemaakt. De percentages zijn in te voeren bij de instellingen.

Heeft u een factuur ontvangen met vermelding van een G-rekening?

Maak bij het betalen van de factuur het gedeelte van het bedrag over naar de G-rekening (van bijvoorbeeld de onderaannemer of uitlener). Welk bedrag naar de G-rekening is op basis van de afspraak die gemaakt is met de onderaannemer of uitlener. Dit bedrag moet om en nabij gelijk zijn aan de te betalen loonheffing en BTW. De onderaannemer of uitlener kan dan de loonheffing en de BTW vanaf deze rekening aan de Belastingdienst betalen.

Hoe gaat het overstappen naar Poslogic?

Na het aanmaken van een Poslogic account is er een import welke de stam gegevens van ADBplus importeerd.

Hoe bieden jullie voordelige software?

Door gebruik te maken van geautomatiseerde systemen kunnen wij besparen op hoge personeelskosten, dure kantoorpanden, administratie etc.. Tevens maken we gebruik van een prepaid systeem, zodat we zeker zijn dat de kosten gedekt zijn. Hierdoor hebben wij geen hoge kosten aan incassobureau’s en kunnen we in onze kostprijs rekening houden dat 100% van de kosten gedekt zijn. Zo zijn we nog scherper!

Is de kwaliteit gewaarborgd?

Poslogic maakt gebruik van  betrouwbare systemen welke in Europa staan en kwaliteits verbindingen voor optimale prestaties. Op deze manier is werken met Poslogic niet alleen voordeliger maar ook van betere kwaliteit.

Ik ben een startende ondernemer en vraag mij af hoe ik mijn voorraad het snelst op de webshop kan verkopen en meteen kan factureren zodat mijn voorraad altijd actueel blijft.

Gebruik Poslogic Voorraadbeheer en maak artikelen aan. Door de implementatie de Poslogic Shop module in WordPress WooCommerce zal het product op de website kunnen worden geplaatst. Om het product op de webshop te publiceren is bij het artikel de laatste tab “webshops” het product met foto’s en tekst in te voeren. Op elke webshop kan op deze manier eigen foto’s en eigen tekst per product worden geplaatst. Komt er een bestelling, dan zal de Poslogic Facturatie module een factuur maken en sturen naar de klant. Wordt er verkocht doormiddel van het maken van een factuur zonder dat dit een bestelling is vanuit de webshop dan zal de voorraad ook worden gemuteerd. Niet alleen in Voorraadbeheer zal het worden gemuteerd maar ook meteen op alle webshops. Hierdoor blijft de voorraad overal actueel.

Zijn er server storingen?